5 annorlunda handfat

Funderar du på att renovera badrummet kan du låta dig inspireras av dessa fem annorlunda handfat i olika stilar. Med ett lite annorlunda tvättställ skapar du ett perfekt badrum som passar din personliga stil och gör både kvälls- och morgonrutinen till en mysigare stund. Ta en titt på dessa fina handfat och kom i gång med badrumsplanerna.

Handfat och tvättställ badrum

Du kan köpa handfat och tvättställ till badrum billigt hos VVS Home.se. De säljer VVS-produkter sedan 35 år tillbaka och webbshoppen bär sigillet Trygg E-handel. Leveranserna sker snabbt och deras välsorterade utbud innehåller allt du behöver till ditt badrum; vask, handfat och alla möjliga typer av tvättställ, bland mycket annat.

Lavabo Retro 69, tvättställ med piedestal

Lavabo Retro 69, tvättställ med piedestal

Franskt handfat – stående

Lavabo Retro 69 är format som ett klassiskt franskt handfat. Stående på en vacker piedestal och med sirliga linjer ger det ett nästan pompöst intryck om det kombineras med lyxiga gulddetaljer. Men detta handfat med piedestal är också perfekt att para ihop med enklare inredning för att skapa en mer rustik och lantlig look i badrummet. Det gör sig extra bra på vit mosaik med diskret blått eller svart mönster.

Se handfatet
Lavabo Naked, stort tvättställ

Lavabo Naked, stort tvättställ

Ovanpåliggande tvättställ

Är du ute efter ett annorlunda tvättställ kan vi varmt rekommendera Lavabo Naked. Det här är ett platt, stort, ovanpåliggande tvättställ med raka former som läggs direkt på bänkskivan. Handfatet ger ett mycket modernt och trendigt intryck och passar fint in i såväl det skandinaviskt inredda badrummet som det asiatiska. Det kontrasterar fint mot färgstarka eller monokroma ytor och är verkligen ett annorlunda tvättställ som sticker ut.

Se handfatet
Gustavsberg handfat nedsänkt i bänkskiva

Gustavsberg handfat nedsänkt i bänkskiva

Nedsänkt handfat

Ett nedsänkt handfat ger ditt badrum en lagom dos av hotellkänsla. Gustavsberg 6147-98 är ett klassiskt, vitt, ovalt handfat. Nedsänkt i bänkskiva ger det ett mycket stilrent intryck som påminner om atmosfären i ett avslappnande spa eller mysigt hotellrum. Kombinera det med en bänkskiva i natursten eller trä efter tycke och smak för att sätta din personliga prägel på badrumsinredningen.

Se handfatet
Lavabo Rondo 150 – Vitt skålformat tvättställ

Lavabo Rondo 150 – Skålformat tvättställ

Tvättställ-skål

Med en tvättställ-skål som Lavabo Rondo 150 kan du ge din badrumsinredning en gammaldags eller modern stil, beroende på vad du väljer att kombinera handfatet med. Välj exempelvis en tvågreppsblandare i mässing för att få fram sekelskiftskänslan eller en beröringsfri, kromad blandare för ett minimalistiskt och modernt uttryck. Skål-handfat är mångsidiga och passar fint till de flesta stilar.

Se handfatet
Lavabo Swing – 120 centimeter långt vitt vägghängt handfat

Lavabo Swing 120 – Vägghängt handfat

Vägghängt handfat

Ett vägghängt handfat behöver inte vara tråkigt. Vi har hittat ett annorlunda tvättställ för montering på vägg. Lavabo Swing 120 är ett ovalt handfat ingjutet i en rektangulär form vilket ger en slät yta helt utan skarvar. Det här är ett vägghängt tvättställ som ger dig gott om lättstädat utrymme för make-up, blomvaser, vattenglas och annat som i vanliga fall riskerar att lämna spår efter sig på underlaget.

Se handfatet