Billigt VVS

Att dra om vatten eller ventilation kan bli kostsamt då du behöver anlita en VVS-installatör och kanske också betala för att ta fram installationsritningar och liknande. Då kan det vara idé att köpa in billigt VVS-material för att hålla kostnaden nere. Det går numera att handla VVS produkter online till ett bra pris, något som kan spara dig många tusenlappar.

BilligtVVS.se stora utbud av VVS produkter håller genomgående hög kvalitet. Vi kan rekommendera dem varmt då de har fått utmärkt betyg av hundratals kunder på Trustpilot. Kolla med installatören vilka delar du behöver och klicka enkelt hem dina VVS produkter på nätet. Du kan hitta en certifierad installatör hos Installatörsföretagen.

Köp billiga VVS-delar:

  • VVS kräver fackmannamässig installation
  • Be installatören om en lista med alla delar
  • Beställ samtliga VVS produkter online
  • Spara tusenlappar på billiga VVS-delar utan att tumma på kvaliteten

VVS reservdelar

Vatten-, värme- och sanitetsprodukter är tåliga och behöver inte bytas ut så ofta. Det finns ett enkelt sätt att ytterligare förlänga livslängden på VVS; reservdelar. Utbudet på marknaden är enormt, och även om det krävs viss efterforskning kan du nästan räkna med att hitta reservdelar. VVS Home.se har delar för mängder olika produkter så att du kan reparera allt från toalettstolen till värmepannan. Det är en bra plats att börja på när du letar efter en specifik reservdel för VVS, oavsett om du är hemmafixare eller proffs.

Reservdelar blandare

Det är miljömässigt hållbarare att reparera än att byta ut VVS och tacksamt nog finns det gott om reservdelar. Blandare hör till en av de VVS-produkter som slits allra flitigast men som med regelbundet underhåll står sig i många år. VVS Home.se säljer reservdelar till blandare av ett dussintal olika märken. Där kommer du sannolikt hitta den del du söker.

FM Mattson köksblandare reservdelar

Har du en FM Mattson köksblandare? Reservdelar till deras blandarmodeller hittar du hos VVS Home.se. De har ett ovanligt djupt sortiment som kommer väl till pass när du behöver en ny keramisk insats, utloppspip eller packning till blandaren. Du som vill fixa din köksblandare kan börja med att kika in hos dem för att se om din reservdel finns i lagret.

FM Mattson köksblandare – äldre

Har du en FM Mattson köksblandare av äldre modell kan det vara knepigt att googla fram rätt reservdel. Då kan det vara skönt att ta hjälp av proffsen. VVS Home har 35 års erfarenhet och kan ta fram nästan vilken del som helst, även till en gammal köksblandare. De har alltså många fler reservdelar än vad som visas i webbshoppen, bara ring och fråga.