Z Köpa arbetskläder online | Byggbenny.se

Köpa arbetskläder online

Att köpa arbetskläder online är både bekvämt och smidigt. Ofta är leveranserna snabba och du kan ta god tid på dig att prova kläderna hemma innan du bestämmer dig. Du slipper därmed att ägna massa tid åt att leta i butiker, utan kan göra beställningen var du vill. I många fysiska arbeten krävs det att arbetskläderna är både bekväma och funktionella. Du ska kunna röra dig fritt och obehindrat oavsett vilken arbetsställning du jobbar i. Wexman.se säljer arbetskläder online som både är prisvärda och av hög kvalitet. Här kan du hitta ett stort utbud av produkter för dam, herr och barn.

Topp 4 - Varselkläder online

På nätet har du möjlighet att sålla genom ett stort urval av varselkläder, inom olika yrkeskategorier. Wexman.se erbjuder High-Vis Pro varselkläder – en unik kollektion framtagen av Wexman själva. Kollektionen kännetecknas av modern design, smarta funktioner och säkerhet. Här kan du shoppa kläder både i paketform och med tryck.

Nedan tipsar vi om de fyra bästa butikerna inom kategorierna; arbetsbyxor, arbetsjackor, varselshorts och arbetströjor.

Arbetsbyxor

Arbetsbyxor ska skydda ben och knän från slitage. De ska därför både vara robusta och tåliga. När du väljer arbetsbyxor är det bra att tänka på att välja ett par med mycket stretch i, så att du kan röra dig fritt och ledigt. Har du ett arbete där du belastar knäna? Då bör du köpa ett par byxor med inbyggda knäskydd. Det kan också vara praktiskt att välja ett par med flera fickor, för förvaring av exempelvis verktyg. Hitta dina favoriter bland butikerna nedan.

Wexman.se

Shoppa arbetsbyxor hos Wexman.se. Här kan du hitta flera olika modeller av varselbyxor, allt från snickarbyxor till hantverksbyxor. Alla modeller är tillverkade i slittåligt, stretchigt material för högsta möjliga komfort. Byxorna är även försedda med fickor med bra förvaringsmöjligheter och knäförstärkningar för ökad säkerhet.

Wexman.se

Jobman.se

Köp din hantverksbyxa hos Jobman.se - med både funktionell design och hög säkerhet. Scrolla genom olika av märken och modeller för dam, herr och unisex. Byxorna är tillverkade i ett skönt, stretchigt material för ökad rörlighet, vilket lämpar sig väl för olika arbetsställningar.

Jobman.se

Skogma.se

Skogma.se hittar du arbetsbyxor för alla tillfällen och väder – både för professionell användning och som fritidsbyxor. Hitta byxor från märken som ✓Timermen ✓Profilforest och ✓Nordforest. Byxorna finns i flera olika storlekar och färgval för både dam och herr.

Skogma.se

Skyddsboden.se

Letar du efter arbetsbyxor till ett bra pris? På Skyddsboden.se kan du hitta ett stort urval av prisvärda byxor som passar olika yrken och väderförhållanden. Modellerna är vind- och vattenavvisande och passar både för sommar-och vinterarbete. Byxorna passar både dam och herr.

Skyddsboden.se

Arbetsjacka

Innebär ditt jobb mycket utomhusarbete? Då kan det vara väl värt att investera i en riktigt bra arbetsjacka. En bra modell ska vara tillverkad i ett material som andas och klarar av att stänga ute väta och kyla, oavsett väderförhållanden. Den bör också vara utrustad med reflexer för ökad säkerhet av arbete i mörker. Vi har sammanställt en lista på de bästa butikerna som säljer arbetsjackor för olika yrken.

Wexman.se

En riktigt bra arbetsjacka hittar du hos Wexman.se. Här finns många kvalitativa modeller för en billigare peng. Jackorna finns i flera olika materialtyper – polyester, softshell, fleece med mera. Alla jackor är tillverkade i robust, slittåligt material.

Wexman.se

Jobman.se

Handla en miljövänlig hantverksjacka hos Jobman.se. Alla deras arbetsjackor är nämligen framtagna med hänsyn till människa och miljö. Jackorna är tillverkade i vind- och vattenavvisande material.

Jobman.se

Arbetsskyddab.se

Arbetsskyddab.se erbjuder en stor variation av praktiska arbetsjackor för olika yrken och årstider. Här finns fleecejackor, lättviktsjackor och fodrade i unisex-modeller. Jackorna finns i flera olika färger och storlekar.

Arbetsskyddab.se

Mascot.se

Mascot.se erbjuder ett brett utbud av väldesignade arbetsjackor. Du kan hitta funktionella jackor för alla väder – allt från lätta fleecejackor till fodrade vinterjackor. Modellerna finns i flera olika färger och är utrustade med reflexer för ökad synlighet.

Mascot.se

Varselshorts

Varselshorts är perfekta att använda under heta sommardagar. De ska vara stretchiga, komfortabla och lätta att röra sig i. De ska gärna vara tillverkade i ett hållbart, slittåligt material som klarar av yttre påfrestningar. En hel del arbeten kräver arbete även i mörker – därför bör shortsen också ha synliga reflexer. Liksom byxor är det även bra om shortsen är försedda med praktiska fickor där du kan förvara verktyg och andra tillhörigheter. Vi har utsett de bästa butikerna som säljer varselshorts.

Wexman.se

Köp snygga och funktionella varselshorts hos Wexman.se till ett riktigt kanonpris. Shortsen har flexande midja, vilket bidrar till både komfort och ökad rörelsefrihet. De är försedda med flertalet fickor för smidig förvaring. Shortsen har reflexdetaljer för ökad säkerhet.

Wexman.se

Jobman.se

Köp dina arbetskläder hos Jobman.se. Här finns varselshorts i olika längd och modeller. Shortsen är försedda med flera förstärkta, praktiska fickor för förvaring av olika verktyg och är tillverkade i skönt, luftigt material. Modellerna finns tillgänliga för dam, herr och unisex.

Jobman.se

Llabrador.com

Är du ute efter ett par arbetsshorts som passar att använda både inomhus och utomhus? Då ska du besöka Lbrador.com. De har shorts i både klassiska och stretchiga modeller. Shortsen finns också att köpa i olika längd och modeller.

Llabrador.com

Tranemoworkwear.se

Tranemoworkwear.se har ett brett sortiment av shorts i olika modeller. Här kan du hitta piratbyxor, arbetsshorts, 3/4-byxor och varselshorts. Shortsen är anpassade för olika yrken och är försedda med praktiska funktioner och detaljer.

Tranemoworkwear.se

Arbetströja

Är du ute efter en skön och välsittande arbetströja? Det är viktigt att du väljer en modell som både är funktionell och stretchig. Under hårda arbetspass är det bra att tröjan har egenskaper som även kan stöta bort fukt. Materialet ska vara bekvämt och smidigt – för bästa möjliga rörelsefrihet. Spana in online-butikerna vi tipsat om nedan för att hitta en arbetströja som passar dig.

Wexman.se

Söker du efter en funktionell och slitstark arbetströja? Wexman.se säljer flera olika modeller som både är praktiska och hållbara. Här kan du välja mellan olika färger och material. Du kan också välja att beställa en arbetströja med ditt företagstryck.

Wexman.se

Jobman.se

Hos Jobman.se hittar du arbetströjor i olika modeller och passformer. Här kan du hitta fleecetröjor, skjortor och hoodies i bästa kvalitet. Modellerna fungerar för olika yrken och utföranden. Hitta din favorit på hemsidan.

Jobman.se

Tranemoworkwear.se

Hitta flamskyddande tröjor hos Tranemoworkwear.se. Tröjorna är anpassade och tillverkade för att ge maximalt skydd mot olika risker som kan förekomma i arbetet. Här kan du handla t-shirtar, underställ eller jackor i olika färger och utföranden.

Tranemoworkwear.se

Mascot.se

Mascot.se säljer arbetströjor i riktigt stretchigt material som ger dig god rörelsefrihet i ditt arbete. De är tillverkade i slitstarkt material och finns i flera olika modeller och utföranden. Tröjorna finns för både dam och herr i olika färger.

Mascot.se

Vanliga frågor och svar

Hur väljer jag rätt arbetskläder?

Det kan vara krångligt att välja rätt arbetskläder. Något man alltid ska utgå från är att välja arbetskläder utifrån risker som förekommer i arbetet. Frågor man bör ställa sig inför ett köp är:

  • Vilka risker finns kopplat till arbetet?
  • Vad behöver jag skydda mig emot?
  • Behövs knäskydd?
  • Vilka arbetsställningar förekommer?

Läs mer om vilka regler som som gäller kring skyddsutrustning på Arbetsmiljöverket.

Vem ansvarar för tvätt av arbetskläder?

Arbetsgivaren står för tvätt av arbetskläder om de har betalat för dem och har krav på att de ska användas. Om du enligt överenskommelse själv ska tvätta kläderna ska du följa de bestämmelser och rutiner som finns på din arbetsplats.

Hur ska jag tvätta arbetskläder?

Det är viktigt att se till att arbetskläderna tvättas i minst 60 grader för att bli av med eventuella smittoämnen. Du bör också följa de tvättråd som finns angivna på plagget. Vid felaktig tvätt riskerar skyddet i plagget att försämras i kvalitet och kan därmed bli en fara för dig i arbetet. Tänk på att aldrig använda tvättmedel med blekande egenskaper då det kan förstöra plaggets reflekterande funktioner.

Vad ska jag tänka på när det kommer till materialval?

Materialvalet beror på vilka risker som förekommer i ditt arbete och vilken skyddsfunktion det specifika materialet har. Bra, funktionella material som andas är exempelvis kläder tillverkade i polyester, bomull eller i softshell. Arbetskläderna ska även vara godkända enligt EN ISO 20471-standard, där olika krav måste uppfyllas. Du kan läsa mer om detta ämnet hos Wexman.se.

Vem ansvarar för att skyddsutrustning används?

Enligt Arbetsmiljöupplysningen är arbetsgivaren ansvarig för att personlig skyddsutrustning används på arbetsplatsen. Det är även arbetsgivarens ansvar att betala för den skyddsutrustning som krävs för arbetet. Du som arbetstagare ska alltid bli informerad om vilka risker den personliga skyddsutrustningen skyddar mot innan den används.